Odla exotiskt i din trÀdgÄrd

Det finns en faktor vi lÀrt oss hÄlla reda pÄ och det Àr vilken zon vi bor i, och vilka begrÀnsningar det medför i vad vi kan odla. NÀr jag började odla mindre hÀrdiga vÀxter sÄ sökta jag med ljus och lykta efter litteratur om det centralaste begreppet i svensk trÀdgÄrd, hÀrdighet och vad vilka faktorer som pÄverkar, utan att hitta nÄgot förutom en uppsats om kallflöden pÄ kalhyggen. Kanske jag egentligen bara behövde hitta rÀtt anledning för att skriva en bok, men hÀr fanns ett uppslag. Slutresultatet kan du lÀsa om hÀr i odla exotiskt i din trÀdgÄrd.

Köp boken "Odla exotiskt i din trädgård"
För 200 kr + frakt får du en signerad bok.

Ur recensioner:

"Utan tvekan är det här en av senare års mer färgstarka svenska trädgårdsböcker. /.../ Kunnigt och engagerat blommar boken av lusten att odla!"
Allt om trädgård

"Det är en mycket intressant bok för zonknäckare med mycket tidigare icke publicerad information..."
Inger Palmstierna, UNT

"Avsnittet om odlingsförutsättningarna är något av det bästa som skrivits och riktar sig egentligen till alla trädgårdsodlare oavsett om man vill odla exotiska växter eller ej."
Trädgårdsamatören

"'ODLA EXOTISKT I DIN TRÄDGÅRD' är en av de allra mest spännande, svenska böcker som kommit ut inom trädgårdsgenren under senare år."
www.englishgarden.se

"På ett pedagogiskt sätt går han igenom vad som krävs av trädgården i allt från förståelse för klimatet, hur en trädgård kan göras mer växtvänlig till hur man rent praktiskt går tillväga och vilka växter som fungerar."
www.doityourself.se